Kipling

Creativity Xb B Red Rouge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Red Rouge
Merk product code KPKI3108Z331
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar
Serie Creativity
Stijl Trendy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een trendy ritsportefeuille die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Creativity Xb B van Kipling precies wat je nodig hebt. Met zijn opvallende rode kleur en zilverkleurige hardware is deze portefeuille een echte eyecatcher.

De Creativity Xb B heeft een afmeting van 14 cm breed, 2.5 cm diep en 20.5 cm hoog, waardoor hij compact en handig is om mee te nemen. Het materiaal van de portefeuille is gemaakt van duurzaam polyamide, wat zorgt voor een lange levensduur.

Deze portefeuille is ontworpen voor volwassenen en biedt voldoende opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak kun je al je essentials georganiseerd houden. Bovendien is er ruimte voor muntgeld, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

De schouderband van de Creativity Xb B is verstelbaar, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. Of je hem nu over je schouder draagt of als crossbodytas, deze portefeuille biedt veelzijdigheid en comfort.

De Creativity Xb B maakt deel uit van de populaire Creativity-serie van Kipling. Met zijn trendy stijl en ritssluiting is deze portefeuille niet alleen praktisch, maar ook modieus. Met een inhoud van 1 liter heb je genoeg ruimte voor al je essentials.

Met de Creativity Xb B van Kipling ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje kleur en functionaliteit toe aan je dagelijkse leven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies