Kipling

Creativity Small Black Peppery

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Peppery
Merk product code KI4104
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Creativity
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.3 l

De Creativity Small is een stijlvolle ritsportefeuille van het merk Kipling. Met zijn afmetingen van 14.5 cm breed, 4 cm diep en 9.5 cm hoog, is deze portefeuille perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en praktische optie.

Het materiaal van de Creativity Small is gemaakt van hoogwaardig polyamide, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met de ritssluiting kun je de portefeuille veilig afsluiten, zodat al je waardevolle spullen goed beschermd zijn. Binnenin vind je een ruim binnenvak met ritssluiting, ideaal voor het opbergen van muntgeld. Daarnaast zijn er ook twee open binnenvakken waar je gemakkelijk briefgeld en andere belangrijke documenten kunt bewaren.

De Creativity Small uit de Black Peppery serie heeft een inhoud van 0.3 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentiële items. Of je nu onderweg bent naar je werk, een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, deze portefeuille biedt de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Met de Creativity Small ritsportefeuille van Kipling ben je altijd goed georganiseerd en klaar om de wereld te veroveren. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies