Kipling

Creativity Large Endless Bl Emb

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Endless Bl Emb
Merk product code K13093
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Creativity
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle portemonnee? Dan is de Creativity Large van Kipling perfect voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en heeft een breedte van 18.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 11 cm.

De Creativity Large is speciaal ontworpen voor dames en heeft een trendy zilverkleurige hardware. Het materiaal van deze portemonnee is gemaakt van duurzaam polyamide, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Met de opberg opties van deze portemonnee hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je spullen. Hij heeft 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken, waardoor je gemakkelijk je briefgeld, muntgeld en andere benodigdheden kunt opbergen.

De Creativity Large is onderdeel van de bekende Creativity serie van Kipling. Met een volume van 1 liter biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. De merk kleurnaam van deze portemonnee is "Endless Bl Emb" en de merk product code is "K13093".

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse leven met de Creativity Large portemonnee van Kipling. Bestel hem nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies