Jasper Conran

Ada Wine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Jasper Conran
Merk kleurnaam Wine
Merk product code JCLS25
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met Ada, een stijlvolle ritsportefeuille voor dames van het merk Jasper Conran. Met zijn elegante wijnkleur en goudkleurige hardware is deze portefeuille een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw.

De Ada portefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Met een breedte van 19 cm, een hoogte van 10 cm en een diepte van 2 cm biedt hij voldoende ruimte voor al je essentials.

Deze portefeuille is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft hij niet alleen ruimte voor briefgeld, maar ook voor muntgeld. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar losse munten in je tas.

Met zijn merkproductcode JCLS25 is de Ada portefeuille een uniek item dat je outfit compleet maakt. Of je hem nu gebruikt voor een avondje uit of als dagelijkse accessoire, deze ritsportefeuille is een absolute must-have voor elke fashionista.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies