Herschel Supply Co.

Wallet Tyler black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 1.9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.6 cm
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam black
Merk product code 10691
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Wallet Tyler van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is perfect voor volwassenen.

De Wallet Tyler heeft een afmeting van 11 cm breed, 1.9 cm diep en 7.6 cm hoog. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze portemonnee niet alleen trendy maar ook van hoge kwaliteit.

Met een ritssluiting is je geld en andere waardevolle spullen veilig opgeborgen. Bovendien biedt deze portemonnee ruimte voor muntgeld, waardoor je alles georganiseerd kunt houden.

In de kleur zwart is de Wallet Tyler een tijdloze keuze die bij elke outfit past. Met de merkproductcode 10691 ben je verzekerd van een authentiek product van Herschel Supply Co.

Maak een statement met de Wallet Tyler en geniet van zowel stijl als functionaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van deze geweldige portemonnee!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies