Herschel Supply Co.

Tyler RFID Copen Blue Crosshatch

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 7.6 cm
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Copen Blue Crosshatch
Merk product code 10691
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele portemonnee? Dan is de Tyler RFID van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en heeft een breedte van 11 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 7.6 cm. Het is ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy kleur genaamd Copen Blue Crosshatch.

Met de Tyler RFID portemonnee hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je persoonlijke gegevens. Dankzij de RFID-bescherming worden je pasjes beschermd tegen ongewenst uitlezen. Daarnaast biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je pasjes, briefgeld en zelfs muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten in je zakken!

Herschel Supply Co. staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Met de Tyler RFID portemonnee combineert het merk functionaliteit met stijl. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, deze portemonnee is de perfecte metgezel. Het is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement.

Wacht niet langer en voeg de Tyler RFID portemonnee toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van een veilige en georganiseerde manier om je geld en pasjes bij je te dragen. Met Herschel Supply Co. ben je altijd verzekerd van kwaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies