Guess

Kobo SLG Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Synthetisch materiaal
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code GG84 1163
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Kobo SLG van Guess perfect voor jou! Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en biedt voldoende ruimte voor al je essentials.

Met een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, heeft de Kobo SLG de ideale afmetingen om in je handtas te passen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het zwarte synthetische materiaal, waardoor deze portemonnee een echte eyecatcher is.

Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Kobo SLG is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode GG84 1163 weet je dat je een authentiek Guess-item in handen hebt. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl er ook ruimte is voor zowel briefgeld als muntgeld.

Wacht niet langer en voeg de Kobo SLG toe aan je collectie! Met deze fashionable ritsportefeuille ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies