Guess

Eco Brenton Slg Lrg Zip Around Coal Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Synthetisch materiaal
Merk Guess
Merk kleurnaam Coal Logo
Merk product code SWESB8 39046
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke portemonnee? Dan is de Eco Brenton Slg Lrg Zip Around van Guess perfect voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 9.5 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. Gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, straalt deze portemonnee kwaliteit en duurzaamheid uit.

De Eco Brenton Slg Lrg Zip Around is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, is deze portemonnee praktisch en functioneel.

Guess, een bekend merk in de modewereld, heeft deze portemonnee ontworpen in de kleur Coal Logo. Met de merkproductcode SWESB8 39046 ben je verzekerd van een authentiek en origineel product.

Maak een statement met de Eco Brenton Slg Lrg Zip Around van Guess. Bestel nu en geniet van een trendy en milieuvriendelijke portemonnee!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies