Guess

Eco Brenton Slg Large Zip Around Brown Logo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Brown Logo
Merk product code SWESG8 39046
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en milieuvriendelijke portemonnee? Dan is de Eco Brenton Slg Large Zip Around van Guess perfect voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentiële items. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor het zowel duurzaam als trendy is.

De Eco Brenton Slg Large Zip Around is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Het bruine logo van Guess geeft de portemonnee een luxe uitstraling. Met de merkproductcode SWESG8 39046 weet je zeker dat je een authentiek Guess-product in handen hebt.

Met deze portemonnee kun je niet alleen je geld en pasjes georganiseerd houden, maar ook een fashion statement maken. Bestel de Eco Brenton Slg Large Zip Around vandaag nog en geniet van stijlvol gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies