Guess

Aviana Slg Large Zip Around Latte Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Polyester
Merk Guess
Merk kleurnaam Latte Cognac
Merk product code SWJB84
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Aviana
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Aviana Slg Large Zip Around van Guess perfect voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 21 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentiële items. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is de Aviana Slg Large Zip Around duurzaam en gaat lang mee.

Deze portemonnee is uitgevoerd in de prachtige kleur Latte Cognac, wat perfect past bij elke outfit. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dat is zeker terug te zien in dit product. Met de merkproductcode SWJB84 ben je verzekerd van een authentiek Guess-item.

De Aviana Slg Large Zip Around heeft een handige ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast biedt deze portemonnee ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je altijd georganiseerd blijft.

Maak deel uit van de Aviana-serie en voeg deze trendy portemonnee toe aan je collectie. Bestel nu de Aviana Slg Large Zip Around en geniet van stijlvol gemak!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies