Furla

Furla Moon Xl Zip Around Slim Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Nero
Merk product code WP00161
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische ritsportefeuille? Dan is de Furla Moon Xl Zip Around Slim de perfecte keuze voor jou. Met zijn slanke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze portefeuille een must-have accessoire voor dames.

De Furla Moon Xl Zip Around Slim heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 9 cm. Hierdoor biedt hij voldoende ruimte voor al je essentiële items, zoals briefgeld en muntgeld. Het interieur is voorzien van 1 binnenvak met ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen.

Gemaakt van leer en met het bekende Furla-merklogo op de voorkant, straalt deze portefeuille elegantie en kwaliteit uit. De kleur van het merk is Nero, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De Furla Moon Xl Zip Around Slim heeft ook een unieke productcode (WP00161), waardoor je zeker weet dat je een authentiek Furla-product in handen hebt.

Met zijn handige ritssluiting is deze portefeuille niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk te openen en te sluiten. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, de Furla Moon Xl Zip Around Slim is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige ritsportefeuille toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies