Furla

Babylon M Card Case Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Nero
Merk product code WP00088
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je pasjes en geld georganiseerd te houden? Dan is de Babylon M Card Case van Furla de perfecte keuze voor jou. Deze ritsportefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een goudkleurige ritssluiting, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 9 cm, is deze card case compact genoeg om in je tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het interieur is ontworpen met speciale vakjes voor briefgeld en muntgeld, waardoor je alles netjes kunt ordenen en gemakkelijk kunt vinden.

De Babylon M Card Case is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is verkrijgbaar in de kleur Nero, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Het merk Furla staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, dus je kunt erop vertrouwen dat deze portefeuille lang meegaat.

Met de ritssluiting aan de bovenkant blijven al je waardevolle spullen veilig opgeborgen, terwijl je toch snel en gemakkelijk toegang hebt tot je pasjes en geld. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, de Babylon M Card Case is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Maak een statement met je accessoires en kies voor de Babylon M Card Case van Furla. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies