FMME

Wallet Small Nature cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam cognac
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een compacte portemonnee die perfect in je tas past? Dan is de Wallet Small Nature van FMME precies wat je nodig hebt. Deze stijlvolle ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en heeft een breedte van 12 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm. Met zijn goudkleurige hardware en cognac kleurnaam straalt deze portemonnee klasse uit.

Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt de Wallet Small Nature duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het interieur is voorzien van 1 binnenvak met ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Of je nu briefgeld, muntgeld of andere kleine items wilt meenemen, deze portemonnee biedt ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld.

Met een handige ritssluiting is je geld altijd veilig opgeborgen. Geen gedoe meer met losse munten of verfrommeld briefgeld. De Wallet Small Nature zorgt ervoor dat je altijd georganiseerd en stijlvol op pad kunt gaan.

Als je op zoek bent naar een kleine, maar functionele portemonnee, dan is de Wallet Small Nature van FMME de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van de praktische opbergmogelijkheden en het tijdloze design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies