FMME

Wallet Small Nature Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam Black
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij jouw outfit? Dan is de Wallet Small Nature van FMME precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 12 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm is deze portemonnee compact en handig om mee te nemen. Het materiaal waarvan deze portemonnee is gemaakt, is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De Wallet Small Nature in de kleur zwart is een tijdloos accessoire dat moeiteloos past bij elke stijl. Het merk FMME staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op.

Wat deze portemonnee extra praktisch maakt, is dat er ruimte is voor zowel briefgeld als muntgeld. Je kunt al je belangrijke items veilig en georganiseerd opbergen. Geen gedoe meer met losse munten of verfrommelde bankbiljetten!

Met de Wallet Small Nature van FMME heb je niet alleen een functionele portemonnee, maar ook een trendy accessoire dat je outfit compleet maakt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies