FMME

Wallet Small Croco brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam brown
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Wallet Small Croco van FMME de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 12 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm is deze portemonnee compact en gemakkelijk mee te nemen. Het goudkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het bruine leer, waardoor deze portemonnee een tijdloze uitstraling heeft.

De Wallet Small Croco biedt voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting kun je veilig je waardevolle spullen opbergen. Daarnaast is er ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je financiële middelen georganiseerd kunt houden.

De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verloren items. De Wallet Small Croco is gemaakt van hoogwaardig leer en draagt het merk FMME, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Kortom, de Wallet Small Croco is de ideale portemonnee voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies