FMME

Wallet Large Grain pink latte

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam pink latte
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een ruime en stijlvolle portemonnee? Dan is de Wallet Large Grain van FMME precies wat je nodig hebt! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 20 cm breed, 9 cm hoog en 2 cm diep, biedt hij voldoende ruimte voor al je essentials.

De Wallet Large Grain is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een prachtige kleur hardware in goud. Het merk FMME staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De kleurnaam "pink latte" voegt een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse stijl.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, is de handige ritssluiting. Hierdoor blijven al je waardevolle spullen veilig opgeborgen. Binnenin vind je een ruim binnenvak met ritssluiting, perfect voor het bewaren van je briefgeld en muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten in je tas!

Of je nu onderweg bent naar je werk, een avondje uit gaat of gewoon boodschappen doet, de Wallet Large Grain biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van het gemak en de luxe die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies