Fjallraven

Zip Wallet Dark Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal G1000
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Dark Grey
Merk product code F24216
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting
Waterdichtheid Waterdicht

Op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Zip Wallet van Fjallraven precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is ontworpen voor volwassenen.

De Zip Wallet heeft een afmeting van 12 cm breed, 10 cm hoog en 1 cm diep. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je tas of broekzak. Het materiaal van deze portemonnee is gemaakt van hoogwaardig G1000, wat zorgt voor duurzaamheid en waterdichtheid.

Met de ritssluiting kun je de portemonnee veilig afsluiten, zodat je geen waardevolle spullen verliest. Binnenin vind je een ruim binnenvak met ritssluiting, waar je al je munten en briefgeld kunt opbergen. Geen gedoe meer met losse muntjes!

De Zip Wallet is uitgevoerd in een stijlvolle donkergrijze kleur, wat perfect past bij elke outfit. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Met zijn praktische ontwerp en waterdichtheid is hij ideaal voor dagelijks gebruik.

Wacht niet langer en bestel nu de Zip Wallet van Fjallraven. Een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele portemonnee. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies