Dakine

Vert Rail Wallet Geyser Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Geyser Grey
Merk product code D8820206
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Vert
Type sluiting Klittenband

Op zoek naar een compacte en stijlvolle portemonnee? Dan is de Vert Rail Wallet van Dakine precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is perfect voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 12 cm breed, 1 cm diep en 9.5 cm hoog, past hij gemakkelijk in je zak of tas.

Wat deze portemonnee echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled polyester als materiaal. Dakine staat bekend om zijn duurzame producten en de Vert Rail Wallet is daar geen uitzondering op. Het gerecyclede polyester zorgt niet alleen voor een trendy uitstraling, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

De Vert Rail Wallet is uitgerust met een handige klittenbandsluiting, waardoor je je geld en kaarten veilig kunt bewaren. Daarnaast heeft deze portemonnee een buitenvak met ritssluiting, waarin je bijvoorbeeld muntgeld kunt opbergen. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, is deze portemonnee praktisch en functioneel.

De kleur hardware van de Vert Rail Wallet is zwart, wat zorgt voor een stoere en tijdloze uitstraling. Het merk Dakine staat garant voor kwaliteit en de kleurnaam van deze portemonnee is Geyser Grey. Met de productcode D8820206 weet je zeker dat je de originele Vert Rail Wallet in handen hebt.

Ben je op zoek naar een portemonnee die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt? Kies dan voor de Vert Rail Wallet van Dakine. Met zijn duurzame materialen, handige opbergopties en trendy design, is deze portemonnee een must-have voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies