Dakine

Soho Wallet Geyser Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 9.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Geyser Grey
Merk product code D10003593
Opberg opties 1 open buitenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Soho
Type sluiting Ritssluiting

De Soho Wallet is een trendy ritsportefeuille van het merk Dakine. Met zijn afmetingen van 11.5 cm breed, 2.5 cm diep en 9.5 cm hoog is deze portefeuille perfect voor volwassenen. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt de Soho Wallet ook bij aan duurzaamheid. De kleur hardware is zwart, wat een stijlvolle uitstraling geeft aan deze portefeuille. De kleurnaam van het merk is Geyser Grey en de productcode is D10003593.

De Soho Wallet biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 1 open buitenvak kunt u gemakkelijk bij uw belangrijkste items. Daarnaast heeft deze portefeuille ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten in uw zakken!

De Soho Wallet behoort tot de Soho serie en heeft een handige ritssluiting. Hiermee kunt u uw waardevolle spullen veilig opbergen en gemakkelijk openen wanneer u ze nodig heeft.

Met de Soho Wallet van Dakine combineert u stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog uw eigen Soho Wallet en geniet van een trendy accessoire dat perfect past bij uw persoonlijke stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies