Cowboysbag

Wallet Santa Fe army

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 11.5 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam army
Merk product code 1189
Ruimte voor muntgeld True
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stoere portemonnee die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Wallet Santa Fe van Cowboysbag precies wat je nodig hebt! Deze ritsportefeuille is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een afmeting van 15 cm breed, 11.5 cm hoog en 1.5 cm diep.

De Wallet Santa Fe is ontworpen voor volwassenen en heeft een stijlvolle ritssluiting. Met zijn merknaam "Cowboysbag" en kleurnaam "army" straalt deze portemonnee een stoere uitstraling uit. Daarnaast is er voldoende ruimte voor muntgeld, zodat je al je essentials gemakkelijk kunt meenemen.

Met de Wallet Santa Fe hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit. Cowboysbag staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten. De merkproductcode "1189" geeft aan dat deze portemonnee met zorg is gemaakt en lang meegaat.

Wacht niet langer en voeg deze trendy Wallet Santa Fe toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van een praktische en stijlvolle portemonnee die perfect past bij jouw persoonlijkheid!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies