Cowboysbag

Wallet Nowra Auburn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Auburn
Merk product code 3211
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Wallet Nowra van Cowboysbag precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 10 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 7 cm is deze portemonnee compact en handig om mee te nemen. Het materiaal van de Wallet Nowra is van hoge kwaliteit leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.

De Wallet Nowra in de kleur Auburn is een echte eyecatcher. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en dat is zeker terug te zien in deze portemonnee. Met de ritssluiting kun je je geld en pasjes veilig opbergen, terwijl de ruimte voor muntgeld ervoor zorgt dat je altijd wat kleingeld bij de hand hebt.

Met de Wallet Nowra van Cowboysbag ben je niet alleen praktisch, maar ook modieus. Deze portemonnee is een must-have accessoire voor elke vrouw die van stijl houdt. Bestel nu en maak een statement met jouw nieuwe favoriete portemonnee!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies