Cowboysbag

The Purse Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1304
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is The Purse van Cowboysbag de ideale keuze voor jou. Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, biedt The Purse voldoende ruimte voor al jouw benodigdheden. Of je nu briefgeld, muntgeld of andere waardevolle spullen wilt opbergen, deze portemonnee heeft het allemaal. Dankzij de ritssluiting blijven je spullen veilig en goed georganiseerd.

De zwarte kleur van The Purse geeft een tijdloze en elegante uitstraling. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze portemonnee. Met de merkproductcode 1304 weet je zeker dat je een authentiek en origineel product in handen hebt.

Naast het praktische ontwerp biedt The Purse ook een buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel en gemakkelijk bij je meest gebruikte items kunt komen. Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, deze portemonnee is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en voeg The Purse van Cowboysbag toe aan je collectie. Met zijn stijlvolle design, hoogwaardige materiaal en handige opbergopties, is deze ritsportefeuille een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies