Cowboysbag

The Purse Elephant Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Elephant Grey
Merk product code 1304
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is The Purse van Cowboysbag perfect voor jou! Deze trendy ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

The Purse heeft een opvallende Elephant Grey kleur, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze portemonnee. Met de ritssluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen, terwijl het buitenvak met ritssluiting extra opbergmogelijkheden biedt.

Deze portemonnee is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Met ruimte voor briefgeld en muntgeld hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je geld. De Purse is ontworpen met het oog op jouw gemak en biedt alles wat je nodig hebt in een portemonnee.

Wacht niet langer en voeg The Purse van Cowboysbag toe aan je collectie. Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en praktische indeling, is deze ritsportefeuille een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies