Cowboysbag

Purse Holt Dark Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Dark Green
Merk product code 1517
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Purse Holt van Cowboysbag de perfecte keuze voor jou. Deze Ritsportefeuille is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer.

Met een breedte van 20 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 11 cm, biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu briefgeld, muntgeld of pasjes wilt opbergen, de Purse Holt heeft het allemaal. Dankzij de ritssluiting blijven al je waardevolle spullen veilig opgeborgen.

De Purse Holt is uitgevoerd in een prachtige donkergroene kleur, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze portemonnee. Met de merkproductcode 1517 ben je verzekerd van een authentiek en betrouwbaar product.

Wacht niet langer en voeg de Purse Holt toe aan je collectie. Met zijn stijlvolle design en praktische indeling is deze portemonnee een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies