Calvin Klein

Ck Must ZA Wallet Large Brown Mono

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Brown Mono
Merk product code K60K610295
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een ruime portemonnee die perfect bij je past? Dan is de Ck Must ZA Wallet Large van Calvin Klein echt iets voor jou! Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportefeuilles en heeft een stijlvolle uitstraling.

Met een breedte van 17 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 7 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al je essentials. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De Ck Must ZA Wallet Large is speciaal ontworpen voor dames en heeft een handige ritssluiting. Het merk Calvin Klein staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De bruine mono kleur geeft een tijdloze en trendy uitstraling, terwijl de merkproductcode K60K610295 ervoor zorgt dat je een authentiek Calvin Klein-product in handen hebt.

Met de Ck Must ZA Wallet Large heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een fashion statement. Bestel nu en maak je outfit compleet met deze must-have accessoire!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies