BURKELY

Vintage Charly Wallet L Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 9008405.22
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Vintage
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.4 l

De Vintage Charly Wallet L is een stoere ritsportefeuille van het merk Burkely. Gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur cognac, straalt deze portefeuille stijl en klasse uit. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 19 cm biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, is deze portefeuille praktisch en functioneel.

De Vintage Charly Wallet L behoort tot de Vintage serie van Burkely, wat staat voor tijdloze elegantie en duurzaamheid. Met een volume van 0.4 liter is deze portefeuille compact en gemakkelijk mee te nemen.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse boodschappen doet, de Vintage Charly Wallet L is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje vintage stijl toe aan je accessoirecollectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies