BURKELY

Just Jolie Wallet Wristlet Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 1000315.84
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Just Jolie
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.2 l

De Just Jolie Wallet Wristlet is een stijlvolle en praktische ritsportefeuille voor dames. Met een breedte van 15 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 9 cm, is deze portefeuille compact genoeg om gemakkelijk in je tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van zilverkleurige hardware, straalt deze portefeuille klasse en kwaliteit uit. Het merk Burkely staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is zeker terug te zien in dit product.

De Just Jolie Wallet Wristlet heeft een off white kleur, wat zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling. Met de ritssluiting kun je je waardevolle spullen veilig opbergen en ben je altijd goed georganiseerd. Daarnaast heeft deze portefeuille ook nog een handig buitenvak met ritssluiting voor extra opbergmogelijkheden.

De Just Jolie Wallet Wristlet maakt deel uit van de Just Jolie serie van Burkely, wat garant staat voor trendy en eigentijdse ontwerpen. Met een inhoud van 0.2 liter biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je pasjes, geld en andere benodigdheden.

Als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle ritsportefeuille, dan is de Just Jolie Wallet Wristlet van Burkely de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van de functionaliteit en schoonheid die deze portefeuille te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies