BURKELY

Just Jolie Wallet Wristlet Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 1000315.84
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Just Jolie
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.2 l

De Just Jolie Wallet Wristlet van Burkely is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames. Gemaakt van hoogwaardig leer, heeft deze portefeuille een breedte van 15 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 9 cm. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Met een ritssluiting is deze portefeuille veilig en gemakkelijk te openen en te sluiten. Het heeft ook handige opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Met een volume van 0,2 liter biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je essentiële items.

De Just Jolie Wallet Wristlet is onderdeel van de populaire Just Jolie serie van Burkely. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze portefeuille is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Blue" en de merkproductcode "1000315.84" is deze portefeuille een echte eyecatcher.

Of je nu op zoek bent naar een praktische portefeuille voor dagelijks gebruik of een stijlvol accessoire voor een avondje uit, de Just Jolie Wallet Wristlet is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje luxe toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies