BURKELY

Just Jolie Purse Truffel Taupe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 3 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 9 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Truffel Taupe
Merk product code 1000276.84
Opberg opties Buitenvak met druksluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Just Jolie
Type sluiting Ritssluiting
Volume 5 l

De Just Jolie Purse is een stijlvolle ritsportefeuille voor dames. Met een breedte van 18 cm, een diepte van 3 cm en een hoogte van 9 cm, is deze portefeuille compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, is deze portefeuille van het merk Burkely een echte eyecatcher. De kleur van het leer, genaamd Truffel Taupe, voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit. Met de productcode 1000276.84 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

De Just Jolie Purse biedt verschillende opbergopties, waaronder een handig buitenvak met druksluiting. Hierdoor kun je gemakkelijk bij je belangrijkste items. Daarnaast is er voldoende ruimte voor briefgeld en muntgeld, zodat je al je financiële benodigdheden georganiseerd kunt bewaren.

Deze portefeuille maakt deel uit van de Just Jolie serie, wat betekent dat het perfect past bij andere items uit dezelfde collectie. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het compacte formaat van 5 liter ervoor zorgt dat je de portefeuille gemakkelijk kunt meenemen in je tas of zelfs in je zak.

Met de Just Jolie Purse ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige ritsportefeuille toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies