BURKELY

Just Jolie Phone Wallet Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 1000324.84
Opberg opties 1 buitenvak met druksluiting
Serie Just Jolie
Type sluiting Ritssluiting
Volume 0.4 l

De Just Jolie Phone Wallet is een stijlvolle en praktische telefoontasjes voor dames. Met een breedte van 10 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 17 cm, biedt dit tasje voldoende ruimte voor je telefoon en andere essentiële items. Het is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Dit telefoontasje is onderdeel van de Just Jolie serie van het merk Burkely. Het heeft een off white kleur, wat perfect past bij elke outfit. De merkproductcode is 1000324.84, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Burkely in handen hebt.

De Just Jolie Phone Wallet heeft een ritssluiting, waardoor je telefoon en andere waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft het tasje ook een buitenvak met druksluiting, waar je snel en gemakkelijk bij kunt. Met een volume van 0.4 liter biedt dit tasje voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Of je nu onderweg bent of een avondje uit gaat, de Just Jolie Phone Wallet is de perfecte accessoire om je telefoon en andere belangrijke items georganiseerd en binnen handbereik te houden. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die dit telefoontasje te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies