BURKELY

Casual Cayla Bifold Wallet Fresh Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 11.5 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 7.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam Fresh Cognac
Merk product code 1000412.29
Opberg opties 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Casual Cayla
Type sluiting Magneetsluiting, Ritssluiting

De Casual Cayla Bifold Wallet van Burkely is een stijlvolle en praktische portemonnee voor dames. Met een breedte van 11.5 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 7.5 cm, is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen. Het zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portemonnee kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Burkely staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. De kleur van deze portemonnee is Fresh Cognac, wat een frisse en eigentijdse uitstraling geeft.

De Casual Cayla Bifold Wallet biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 1 open binnenvak is er voldoende ruimte voor al je pasjes en documenten. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld en muntgeld, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

Deze portemonnee maakt deel uit van de Casual Cayla serie, die bekend staat om zijn trendy en casual ontwerpen. De magneetsluiting en ritssluiting zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl je toch snel toegang hebt tot je geld en pasjes.

Met de Casual Cayla Bifold Wallet van Burkely ben je niet alleen praktisch georganiseerd, maar loop je ook nog eens stijlvol voor de dag. Bestel deze portemonnee vandaag nog en geniet van het gemak en de luxe die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies