BURKELY

Antique Avery Wallet M cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Burkely
Merk kleurnaam cognac
Merk product code 8008807.56
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 4 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Antique Avery
Stijl Stoer
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

De Antique Avery Wallet M van Burkely is een stoere ritsportefeuille voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur cognac, straalt deze portefeuille stijl en kwaliteit uit. Met een breedte van 14 cm, een hoogte van 8.5 cm en een diepte van 2 cm, biedt deze portefeuille voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Antique Avery Wallet M heeft een zilverkleurige ritssluiting en biedt verschillende opbergopties. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en vier open binnenvakken. Hierdoor kun je gemakkelijk je briefgeld, muntgeld en andere items georganiseerd houden.

Deze portefeuille maakt deel uit van de Antique Avery serie en is perfect voor degenen die van een stoere stijl houden. Met een volume van 2 liter is er voldoende ruimte om al je essentials mee te nemen, zonder dat de portefeuille te groot of onhandig wordt.

Met de Antique Avery Wallet M van Burkely ben je verzekerd van een kwalitatieve en stijlvolle portefeuille die perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Bestel vandaag nog en geniet van de praktische en trendy eigenschappen van deze portefeuille!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies