Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

RFID beschermd

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Filters
Sorteer op
164 artikelen

weergave

Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95

Secrid
Secrid

Cardslide

€ 49,95Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95


Secrid
Secrid

Cardslide

€ 49,95

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Roy Wallet RFID

€ 23,96 € 29,95 -20%
Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95

Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*
Secrid
Secrid

Cardslide

€ 59,95Herschel Supply Co.
Herschel Supply Co.

Roy Wallet RFID

€ 23,96 € 29,95 -20%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*RFID beschermende portemonnees

De inhoud van uw portemonnee heeft veel waarde. Daarom is het belangrijk om uw portemonnee goed te beschermen. Het nieuwe tijdperk van debietkaarten brengt risico's met zich mee. Vanaf een afstand van een meter kunnen bankkaarten, creditcards, identiteitskaarten en OV-kaarten worden geactiveerd, gelezen en gekloond zonder dat u iets merkt. Dit vereist een goede bescherming: de RFID-blokkerende portefeuilles. Deze portefeuilles zijn vaak erg gevoelig omdat mensen weten dat er veel kaarten in zitten. Met een RFID-blokkerende portemonnee hoeft u nooit meer bang te zijn om afgeroomd te worden. Op deze manier kan u veilig buiten huis gaan met uw portemonnee en al uw belangrijke kaarten.


Radiofrequentie-identificatie (RFID)

Radiofrequentie-identificatie is een technologie om informatie van RFID-tags op te slaan en te lezen op afstand. Dit wordt onder andere gebruikt in anti-diefstal chips aan kleding, in detectiepoorten en voorraadbeheer. Daarnaast zijn deze RFID-tags ook te vinden in bankkaarten, creditcards en OV-chipkaarten. Door deze RFID-tags is de betaling eenvoudiger en sneller geworden. RFID is dus eigenlijk een vorm van contactloze communicatie.


RFID-portefeuilles

Een RFID-portemonnee beschermt uw kaarten tegen uitlezing. Een RFID-blokkerende portemonnee blokkeert de verkeerde radiogolven, zodat u uw kaarten veilig kan gebruiken en uw privacygevoelige informatie veilig kunt houden. Een RFID-kaartbeschermer heeft een dunne aluminium laag die uw kaarten beschermt tegen afromen. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat uw RFID-blokkerende portemonnee wordt afgeroomd. Ideaal voor dagelijks gebruik of voor op reis!


Merken van RFID blokkeren portefeuilles

Secrid is het merk als het gaat om RFID-portefeuilles. In elke Secrid-portemonnee bevindt zich een kaartbescherming die de privacygevoelige informatie van uw kaarten beschermt. De beveiligde Secrid portefeuilles zijn er in verschillende uitvoeringen: Cardprotector, Miniwallet, Slimwallet en Twinwallet. Elke versie heeft zijn eigen voordelen. Naast de praktische dingen die bovenaan Secrid’s lijst staan, zijn de modellen van Secrid ook superleuk. Secrid biedt vele mooie effen kleuren, maar ook speelse prints. Op deze manier is er een perfecte Secrid voor iedereen. Kies een Secrid die aan al uw wensen en voorkeuren voldoet. Door het brede assortiment is er altijd een Secrid die bij uw stijl past. Kies een mooie felle kleur. Hierdoor valt u op en kan u gemakkelijk uw portemonnee in uw tas vinden. Maar bent u op zoek naar een echt tijdloos item? Ga voor een mooie basiskleur en combineer deze met al uw tassen en outfits. Ontdek het brede assortiment bij The Little Green Bag!

Een ander merk dat gebruik maakt van de RFID-bescherming in portefeuilles is het lederwarenmerk Castelijn & Beerens. Ze hebben een folie in de portefeuilles, dus uw kaarten in een Kastelijn & Beeren portemonnee blokkeren ook RFID. Naast deze bescherming zijn de portefeuilles van Castelijn & Beeren gemaakt van hoogwaardig leer. Dit zorgt ervoor dat de portefeuilles jaren meegaan. Combineer de portefeuilles van Castelijn & Beerens met uw tas. Zo hebt u een complete look die prachtig met elkaar te combineren valt. Ga stijlvol de deur uit en beschermd met de RFID-blokkeerportemonnee van Castelijn & Beerens.


Bestel uw RFID-blokkerende portemonnee online

Heeft u uw toekomstige RFID blokkerende portemonnee in onze webshop gezien? Bestel deze portemonnee dan online. Als u uw RFID-portemonnee op een werkdag voor 12 uur bestelt dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!