Tommy Hilfiger

Eton Mini CC Wallet Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10.7 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 8.5 cm
Materiaal Leer
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Brown
Merk product code AM0AM00655
Ruimte voor briefgeld True
Type sluiting Geen sluiting

Op zoek naar een stijlvolle portefeuille die perfect bij jouw behoeften past? Maak kennis met de Eton Mini CC Wallet van Tommy Hilfiger. Deze bi-fold portefeuille is speciaal ontworpen voor heren en biedt een combinatie van functionaliteit en verfijning.

Met een breedte van 10.7 cm, een hoogte van 8.5 cm en een diepte van 2 cm, heeft deze portefeuille de ideale afmetingen om gemakkelijk in je zak te passen. Het compacte formaat maakt het ook handig om mee te nemen zonder te veel ruimte in te nemen.

Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit. Het bruine kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse stijl. Met het merk Tommy Hilfiger weet je dat je een product van uitstekende kwaliteit in handen hebt.

De Eton Mini CC Wallet is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met ruimte voor briefgeld kun je je geld veilig en georganiseerd bewaren. De portefeuille heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je kaarten en contant geld.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portefeuille voor jezelf of een perfect cadeau wilt geven aan een speciaal iemand, de Eton Mini CC Wallet is een uitstekende keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies