Secrid

Twinwallet Vintage ochre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam ochre
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Twinwallet
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Twinwallet Vintage van Secrid precies wat je nodig hebt. Deze pasjes portefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en functionele portemonnee.

De Twinwallet Vintage heeft een breedte van 7 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10.2 cm. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in je broekzak of tas, waardoor je altijd je belangrijkste pasjes en geld bij de hand hebt.

Deze portemonnee is gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, wat zorgt voor een duurzaam en luxe gevoel. De zwarte kleur hardware geeft een moderne uitstraling aan de portemonnee.

Met de Twinwallet Vintage heb je voldoende ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld. Dankzij de druksluiting blijven je pasjes en geld veilig op hun plaats, zelfs als je onderweg bent.

De Twinwallet Vintage is onderdeel van de populaire Twinwallet serie van Secrid. Met zijn stijlvolle design en praktische eigenschappen is deze portemonnee een must-have voor iedereen die waarde hecht aan zowel functionaliteit als stijl.

Kies voor de Twinwallet Vintage en ervaar het gemak en de elegantie van deze hoogwaardige pasjes portefeuille. Bestel hem vandaag nog en geniet van een georganiseerd en trendy leven!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies