Secrid

Twinwallet Original green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam green
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Twinwallet
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij je drukke levensstijl? Dan is de Twinwallet Original van Secrid precies wat je nodig hebt. Deze pasjes portefeuille is ontworpen voor volwassenen en biedt een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Met een breedte van 7 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10.2 cm, is de Twinwallet Original compact genoeg om in je zak of tas te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je pasjes, briefgeld en muntgeld. Het zwarte hardware en de groene kleur van het leer geven deze portemonnee een moderne en trendy uitstraling.

De Twinwallet Original is gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De druksluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Met ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, hoef je je geen zorgen te maken over het organiseren van je geld.

Deze portemonnee maakt deel uit van de Twinwallet serie van Secrid, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met de Twinwallet Original ben je verzekerd van een praktische en stijlvolle accessoire die perfect past bij je dagelijkse behoeften.

Wacht niet langer en upgrade je portemonnee naar de Twinwallet Original van Secrid. Bestel nu en geniet van het gemak en de stijl die deze pasjes portefeuille te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies