Secrid

Slimwallet Stitch Linea Matt Base lime

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam lime
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij je moderne levensstijl? Dan is de Slimwallet Stitch Linea Matt Base van Secrid precies wat je nodig hebt. Deze pasjeshouder, behorend tot de categorie "Pasjes portefeuilles", is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit.

Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.6 cm en een hoogte van 10.2 cm, heeft deze portemonnee de ideale afmetingen om in je broekzak of tas te passen. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat je geen last hebt van een dikke portemonnee die ongemakkelijk aanvoelt.

De Slimwallet Stitch Linea Matt Base is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De zwarte kleur van de hardware geeft de portemonnee een moderne en trendy look.

Deze portemonnee is geschikt voor volwassenen en biedt voldoende ruimte voor al je pasjes. Met de vouwsluiting blijven je pasjes veilig op hun plaats, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot je geld en kaarten.

De Slimwallet Stitch Linea Matt Base is onderdeel van de populaire Slimwallet serie van Secrid. Met zijn opvallende lime kleurnaam is deze portemonnee een echte eyecatcher. Bovendien is er ook ruimte voor briefgeld, waardoor je al je belangrijke items op één plek kunt bewaren.

Kortom, de Slimwallet Stitch Linea Matt Base is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle pasjeshouder. Bestel nu en geniet van het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies