Secrid

Slimwallet Rango black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam black
Opberg opties 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

De Slimwallet Rango is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie Pasjes portefeuilles en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.6 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portemonnee compact en handig in gebruik.

Het materiaal van de Slimwallet Rango is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en trendy touch aan deze pasjeshouder.

De Slimwallet Rango biedt verschillende opbergmogelijkheden. Met 3 open binnenvakken is er voldoende ruimte om al je pasjes georganiseerd op te bergen. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld, waardoor deze pasjeshouder zowel praktisch als stijlvol is.

De vouwsluiting zorgt ervoor dat je pasjes veilig opgeborgen blijven en voorkomt dat ze per ongeluk uit de portemonnee vallen. De Slimwallet Rango is onderdeel van de Slimwallet serie van Secrid, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Met de Slimwallet Rango ben je altijd goed georganiseerd en heb je al je pasjes en briefgeld binnen handbereik. Deze pasjeshouder is een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om zijn pasjes te bewaren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies