Secrid

Slimwallet Original navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam navy
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

De Slimwallet Original is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn compacte formaat van 6.8 cm breed, 1.6 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portefeuille perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy manier om hun pasjes op te bergen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, straalt deze portefeuille kwaliteit en duurzaamheid uit. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en elegante uitstraling aan het geheel.

De Slimwallet Original in de kleur navy is onderdeel van de Slimwallet serie. Met zijn vouwsluiting biedt deze portefeuille een veilige en gemakkelijke manier om je pasjes op te bergen. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld, waardoor je al je belangrijke items op één plek kunt bewaren.

Of je nu op zoek bent naar een praktische pasjeshouder voor dagelijks gebruik of een stijlvol accessoire om je outfit compleet te maken, de Slimwallet Original is de perfecte keuze. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van deze geweldige portefeuille!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies