Secrid

Slimwallet Matte Night blue orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam Night blue orange
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

De Slimwallet Matte is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.6 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portefeuille perfect geschikt voor volwassenen. De portefeuille is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzaam en luxe gevoel.

De Slimwallet Matte in de kleur Night blue orange heeft een zwarte hardware, wat zorgt voor een stoere uitstraling. De portefeuille is voorzien van een vouwsluiting, waardoor je pasjes veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt deze portefeuille ook ruimte voor briefgeld, waardoor je al je belangrijke items gemakkelijk bij elkaar kunt houden.

De Slimwallet Matte behoort tot de Pasjes portefeuilles categorie en maakt deel uit van de populaire Slimwallet serie van Secrid. Met zijn strakke design en praktische functionaliteit is deze portefeuille een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een compacte en trendy manier om pasjes en geld op te bergen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies