Secrid

Slimwallet Crisple crisple black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam crisple black
Opberg opties 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Slimwallet Crisple van Secrid precies wat je nodig hebt. Deze pasjes portefeuille is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en handige opbergoplossing.

Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.6 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portemonnee ideaal om al je essentiële pasjes en briefgeld veilig op te bergen. De vouwsluiting zorgt ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft, terwijl de zwarte kleur hardware een moderne en elegante uitstraling geeft.

De Slimwallet Crisple is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leer, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De crisple black kleurnaam voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel.

Wat deze portemonnee echt onderscheidt, zijn de opbergopties. Met 3 open binnenvakken heb je voldoende ruimte om al je pasjes georganiseerd te houden. Bovendien is er ook ruimte voor briefgeld, waardoor je alles wat je nodig hebt op één plek kunt bewaren.

De Slimwallet Crisple maakt deel uit van de Slimwallet serie van Secrid, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en functionele producten. Dus als je op zoek bent naar een portemonnee die zowel stijlvol als praktisch is, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog jouw Slimwallet Crisple en geniet van het gemak en de elegantie die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies