Secrid

Miniwallet Saffiano Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam Navy
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Saffiano is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn compacte formaat van 6.5 cm breed, 2.1 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portemonnee perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy accessoire.

Gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, straalt de Miniwallet Saffiano kwaliteit en duurzaamheid uit. De zwarte kleur van de hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Het merk Secrid staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en dat is duidelijk te zien bij deze portemonnee.

De Miniwallet Saffiano heeft niet alleen een stijlvol design, maar is ook zeer functioneel. Met ruimte voor briefgeld en muntgeld hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van je geld. De druksluiting zorgt ervoor dat alles veilig op zijn plaats blijft, terwijl de pasjes gemakkelijk toegankelijk zijn.

Deze Miniwallet behoort tot de serie Miniwallets van Secrid en heeft de kleurnaam Navy. Of je nu op zoek bent naar een praktische portemonnee voor dagelijks gebruik of een modieus accessoire voor een avondje uit, de Miniwallet Saffiano is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies