Secrid

Miniwallet Rango brown brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam brown brown
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Rango is een stijlvolle pasjeshouder voor volwassenen. Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.1 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portemonnee compact en gemakkelijk mee te nemen. Het materiaal van de Miniwallet Rango bestaat uit leer en aluminium, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

De Miniwallet Rango is uitgerust met een handige druksluiting, waardoor je pasjes en geld veilig opgeborgen blijven. Deze portemonnee biedt ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden georganiseerd kunt bewaren. De zwarte kleur van de hardware geeft de Miniwallet Rango een moderne en trendy look.

De Miniwallet Rango behoort tot de pasjes portefeuilles categorie en is onderdeel van de Miniwallet serie van het merk Secrid. Met de merk kleurnaam "brown brown" straalt deze pasjeshouder elegantie en stijl uit. Of je nu op zoek bent naar een praktische portemonnee voor dagelijks gebruik of een uniek cadeau wilt geven, de Miniwallet Rango is de perfecte keuze.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies