Secrid

Miniwallet Optical black titanium

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam black titanium
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Optical is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn compacte formaat van 6.5 cm breed, 2.1 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portefeuille perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy manier om hun pasjes en geld op te bergen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, straalt de Miniwallet Optical kwaliteit en duurzaamheid uit. De zwarte hardware geeft een moderne en elegante uitstraling aan deze portefeuille. De kleur van het leer wordt omschreven als black titanium, wat een unieke en verfijnde touch toevoegt aan het geheel.

Met zijn druksluiting biedt de Miniwallet Optical een veilige en gemakkelijke manier om je pasjes en geld op te bergen. Deze portefeuille heeft niet alleen ruimte voor al je pasjes, maar ook voor briefgeld en muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten of ongeorganiseerde portemonnees!

De Miniwallet Optical maakt deel uit van de Miniwallet serie van Secrid, bekend om zijn slimme en functionele ontwerpen. Met deze pasjeshouder ben je altijd georganiseerd en klaar om te gaan. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Miniwallet Optical en ervaar het gemak en de stijl die het te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies