Secrid

Miniwallet Metallic metallic rose silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam metallic rose silver
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Metallic is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn afmetingen van 6.5 cm breed, 2.1 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portefeuille perfect voor volwassenen. Het materiaal van de Miniwallet bestaat uit aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

De Miniwallet Metallic in de kleur metallic rose silver is voorzien van zwarte hardware, wat een mooi contrast creëert. De druksluiting zorgt ervoor dat al je pasjes veilig opgeborgen zijn en gemakkelijk toegankelijk blijven.

Met de Miniwallet Metallic hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Deze compacte pasjeshouder biedt voldoende ruimte voor al je pasjes, zoals bankpassen, creditcards en ID-kaarten. Dankzij het slimme ontwerp zijn je pasjes beschermd tegen buigen, breken en ongewenst uitlezen van RFID-chips.

De Miniwallet Metallic is onderdeel van de Miniwallet serie van Secrid, bekend om zijn functionaliteit en kwaliteit. Met deze pasjeshouder ben je niet alleen goed georganiseerd, maar loop je ook nog eens stijlvol voor de dag. Een must-have accessoire voor iedere fashion-forward volwassene!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies