Secrid

Miniwallet Indigo indigo 5 titanium

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam indigo 5 titanium
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Indigo is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met zijn compacte formaat van 6.5 cm breed, 2.1 cm diep en 10.2 cm hoog, is deze portemonnee perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een handige en trendy oplossing voor het opbergen van hun pasjes.

De Miniwallet Indigo is gemaakt van hoogwaardig aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzaam en luxe gevoel. De kleur hardware is zwart, wat een stoere uitstraling geeft aan deze pasjeshouder.

Met zijn druksluiting is de Miniwallet Indigo gemakkelijk te openen en te sluiten. Daarnaast biedt deze portemonnee ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je benodigdheden op één plek kunt bewaren.

De Miniwallet Indigo behoort tot de Miniwallet serie van Secrid en is verkrijgbaar in de kleurnaam "indigo 5 titanium". Deze unieke kleur geeft een eigentijdse en trendy twist aan je outfit.

Met de Miniwallet Indigo ben je niet alleen praktisch georganiseerd, maar loop je ook nog eens stijlvol voor de dag. Bestel deze must-have pasjeshouder vandaag nog en geniet van het gemak en de uitstraling die hij biedt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies