Secrid

Miniwallet Crisple Fuchsia

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2.1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam Fuchsia
Ruimte voor briefgeld True
Serie Miniwallet
Type sluiting Druksluiting

De Miniwallet Crisple is een stijlvolle pasjeshouder van het merk Secrid. Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2.1 cm en een hoogte van 10.2 cm is deze portemonnee compact en handig in gebruik. Het materiaal van de Miniwallet Crisple bestaat uit aluminium en leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. De zwarte kleur hardware geeft de portemonnee een moderne en trendy look.

De Miniwallet Crisple is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt voldoende ruimte voor al je pasjes. Met een druksluiting is je geld en belangrijke documenten veilig opgeborgen. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld, waardoor deze portemonnee ideaal is voor dagelijks gebruik.

De Miniwallet Crisple behoort tot de serie Miniwallet van Secrid. Met de opvallende kleurnaam 'Fuchsia' is deze pasjeshouder een echte eyecatcher. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, de Miniwallet Crisple is de perfecte accessoire om al je pasjes georganiseerd en stijlvol bij je te dragen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies