Secrid

Bandwallet Black Cobalt

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.3 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Thermoplastisch polyurethaan
Merk Secrid
Merk kleurnaam Black Cobalt
Merk product code Bandwallet
Type sluiting Vouwsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij jouw moderne levensstijl? Dan is de Bandwallet van Secrid echt iets voor jou! Deze pasjes portefeuille is ontworpen met oog voor detail en biedt zowel functionaliteit als een trendy uitstraling.

De Bandwallet heeft een compact formaat van 6.8 cm breed, 1.9 cm diep en 10.3 cm hoog, waardoor hij gemakkelijk in je broekzak of tas past. Het aluminium en thermoplastisch polyurethaan materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Met de vouwsluiting blijven al je pasjes veilig op hun plaats, terwijl de zwarte kleur hardware een stoere touch toevoegt aan het ontwerp. De Bandwallet is speciaal ontworpen voor volwassenen en is verkrijgbaar in de kleurnaam Black Cobalt.

Secrid, het merk achter de Bandwallet, staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. Met de Bandwallet heb je niet alleen een praktische portemonnee, maar ook een fashion statement in handen.

Wacht niet langer en upgrade je portemonnee naar de Bandwallet van Secrid. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies