Secrid

Additional Slide Charcoal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.3 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam Charcoal
Ruimte voor briefgeld True
Type sluiting Geen sluiting

De Additional Slide is een pasjes portefeuille van het merk Secrid. Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.4 cm en een hoogte van 10.3 cm is deze portefeuille compact en handig om mee te nemen. Het materiaal van de portefeuille is aluminium, wat zorgt voor een duurzame en stevige constructie.

Deze pasjes portefeuille is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een zilverkleurige hardware. De kleurnaam van deze portefeuille is Charcoal, wat een stijlvolle en tijdloze uitstraling geeft.

Met de Additional Slide heb je voldoende ruimte voor al je pasjes en er is zelfs ruimte voor briefgeld. De portefeuille heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je pasjes en geld.

Met zijn combinatie van functionaliteit en stijl is de Additional Slide de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy pasjes portefeuille.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies