Samsonite

Alu Fit Slide-Up Wallet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Materiaal Aluminium
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 133890
Ruimte voor briefgeld True
Serie Alu Fit
Type sluiting Druksluiting

De Alu Fit Slide-Up Wallet is een trendy pasjes portefeuille van het merk Samsonite. Met zijn afmetingen van 6.5 cm breed, 2 cm diep en 10 cm hoog is deze portefeuille perfect geschikt voor volwassenen. Het materiaal van de portefeuille is aluminium, wat zorgt voor een moderne en duurzame uitstraling. De kleur van deze portefeuille is zwart, wat het een tijdloos en stijlvol accessoire maakt.

De Alu Fit Slide-Up Wallet is onderdeel van de Alu Fit serie van Samsonite. Deze serie staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Met een druksluiting is deze portefeuille gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je pasjes en briefgeld.

Wat deze portefeuille extra handig maakt, is dat er ruimte is voor briefgeld. Zo kun je al je belangrijke spullen veilig en georganiseerd opbergen. Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of op reis bent, de Alu Fit Slide-Up Wallet is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies